Voor wie

Flex-leveranciers zoals uitzendbureaus, detacheerders en werving- en selectiebureaus
  • Flex-leveranciers zoals uitzendbureaus, detacheerders en werving- en selectiebureaus

Flex Zekerheid levert inkoop- en adviesdiensten aan uitzenders en verwante bedrijven. Bedrijven die snappen dat je meer kan bereiken met een sterk collectief dan alleen! Onafhankelijk, dus niet verbonden of gebonden aan bepaalde payroll bedrijven en daardoor in staat om scherp te onderhandelen.

  • Met omzet tot € 10.000.000,00

Flex Zekerheid richt zich op de ongeveer 6000 bedrijven in de Flex-branche die een omzet hebben tot ongeveer € 10.000.000,00. Zeg maar tot 500.000 uren aan verloningen per jaar. Waarom? Omdat je dan beter en goedkoper je backoffice kan uitbesteden aan een payroll bedrijf dan het zelf te doen. Je hebt een hoop rompslomp minder en kan je richten op je corebusiness en dat is uitzenden!

  • Die backoffice willen uitbesteden aan payroll bedrijf

Steeds meer Flex-aanbieders vinden hun weg naar backoffice dienstverleners. Inmiddels zijn er tientallen payroll bedrijven die allemaal vertellen dat ze de beste en goedkoopste zijn. Flex Zekerheid heeft de kennis en de ervaring om deze aanbieders te vergelijken en het aanbod met de condities te beoordelen. Je wilt toch samenwerken met een club die bij je past? Tarieven zijn uiteraard zeer belangrijk maar de voorwaarden, werkwijze en de samenwerking zijn zeker net zo van belang.

  • Ook voor startende Flex-leveranciers

Zeker voor starters is het heel makkelijk om de backoffice uit te besteden. Je bent meteen aangesloten bij een branchevereniging, kan gebruik maken van de automatisering en je startkapitaal zal slecht een fractie zijn ten opzichte van volledig op eigen benen staan. 

Wij maken het belangrijke verschil

Met ruim 30 jaar uitzendervaring zit dat wel snor
Stuur ons een Email