Voordelen

Scherpe tarieven met een goed advies
  • Scherpe tarieven

Scherpe tarieven zijn uiteraard super belangrijk. Zelfs bij een geringe verlaging van de omrekeningsfactor zie je de winst snel toenemen. Een uitzendbureau dat 1000 uur per week verloont kan bij een verlaging van de factor met 0,02 al snel € 20.000,00 meer winst maken, dat is snel verdiend! De inkoopkracht van een sterk collectief zorgt ervoor dat je factor zo laag mogelijk is en ook zal blijven. Uiteraard zijn naast tarieven ook de overige condities van belang en zullen deze ook zo optimaal mogelijk worden uit-onderhandeld!

  • Meer omzet door samenwerking

Flex Zekerheid bevordert actief de samenwerking tussen de aangesloten Flex-bedrijven. Zo zijn er regelmatig bijeenkomsten waar naast het verstrekken van informatie ook het netwerken centraal staat. Handig als je, in geval van een landelijke aanvraag, al weet wie je collega aan de andere kant van het land is. Ook bij aanbestedingen en tenders maak je veel meer kans met een groep zelfstandige ondernemers dan alleen.

  • Korting op diensten en producten

Het collectief van Flex Zekerheid is in staat om op van alles en nog wat kortingen te bedingen. Uiteraard op je omrekeningsfactor maar ook op je vacaturebank of radiocommercial. Zelfs je financiering of juridische bijstand kan goedkoper!

  • Klankbord en advies

Als Flex-aanbieder sta je er vaak alleen voor. Gaan we links of rechts? Nu beslissen graag! Dan is het fijn dat je even kan klankborden of advies kan inwinnen bij Flex Zekerheid. En weten wij het ook niet dan weten we de weg wel naar degene die je er wel mee kan helpen. En dan ook nog met inkoopkorting, dat is toch mooi geregeld.

Wij maken het belangrijke verschil

Met ruim 30 jaar uitzendervaring zit dat wel snor
Stuur ons een Email