Wat doen we

Juridisch, financieel en commercieel bijstaan
  • De juiste backoffice dienstverlener selecteren

Het selecteren van een passende backoffice dienstverlener is best ingewikkeld. Flex Zekerheid heeft een uitgebreide checklist ontwikkeld waarmee de aanbieders goed vergeleken kunnen worden. En het gaat uiteraard niet alleen over de factoren waarmee gerekend mag worden. Ook zaken als  automatisering, voorwaarden, flexibiliteit, contractduur, opzegtermijn en nog veel meer zijn belangrijk. In de checklist staan 47 punten waarop een vergelijk wordt gemaakt. Zo kunt u makkelijk, samen met ons, de juiste backoffice dienstverlener selecteren!

  • Bevorderen van samenwerking tussen aangesloten Flex-leveranciers

De relatief kleine Flex-aanbieder is meestal in zijn eigen regio een sterke speler en kan de lokale vraag prima aan. Echter zijn er steeds meer inleners die willen dat je personeel kan leveren in heel Nederland. Lastig als je geen kennis hebt van de plaatselijke markt en uiteraard geen fysieke vestiging. Flex Zekerheid belegt regelmatig bijeenkomsten waar de aangesloten bedrijven elkaar beter leren kennen. Natuurlijk krijg je een overzicht met collega’s tot je beschikking. De gegevens van klanten zijn altijd beschermd en blijven waar ze horen, bij jou dus.

  • Inkopen van diensten en producten

Flex Zekerheid is continue bezig om aantrekkelijke voorwaarden en condities te bedingen voor jou als Flex-ondernemer. Uiteraard geldt dat voor het payroll bedrijf waar je zaken mee doet. Ook zijn zaken als vacaturebanken, software,  financiering, juridische bijstand, marketing, tenders, drukwerk en nog veel meer met een sterk inkoopcollectief veel goedkoper.

  • Juridisch, financieel en commercieel bijstaan

Uitzenden is een pracht vak als alles prima en volgens plan verloopt. Echter in de praktijk kom je regelmatig in situaties terecht dat een klankbord of ondersteuning noodzakelijk is. Juist dan kan Flex Zekerheid zijn toegevoegde waarde bewijzen, met ruim 30 jaar uitzendervaring zit dat wel snor.

Wij maken het belangrijke verschil

Met ruim 30 jaar uitzendervaring zit dat wel snor
Stuur ons een Email